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Supplier self-assessment regarding REACH Regulation 

Obligation to disclose information in accordance with Article 33 of Regulation (EC) 

1907/2006 (REACH) 

 

 

QUESTION: 

Are the items supplied by you subject to the information obligation in accordance with Article 

33 Section 1 of Regulation (EC) 1907/2006 (REACH)? 

 

 

IF SO: 

It is of fundamental legal and economic importance to us that the items you supply fully com-

ply with the material requirements of the legal acts mentioned. 

We must therefore ask you to provide us with sufficient information for the safe use of the 

items in question (in accordance with Article 33, Section 1) in this portal. 

 

 

IF NOT: 

If the items you have supplied are not subject to the information obligation of the REACH 

Regulation, we ask you to provide us with a manufacturer’s declaration on this portal, stating 

that these items are not subject to the information obligation of this regulation. 

If your product portfolio is generally not affected by the information obligation of this regula-

tion, this information is sufficient for us in the context of a manufacturer’s declaration even 

without reference to individual items. 

It must be ensured that this manufacturer’s declaration is signed by a person who is author-

ized to do so. 


